JCG Cooking



Tartaat is een ambachtelijke kruidenmengeling op basis van augurk, ajuin, Worcestersaus, Tabasco enz. bedoeld om de steak tartaar op een snelle en gemakkelijke manier te bereiden.
Tartaat is in verschillende verpakkingen te verkrijgen, zowel om door te verkopen aan particulier als voor eigen professioneel gebruik.
Voeg 35gr Tartaat toe op 15gr rundsvlees, voeg een eidooier toe en de steak tartaar is perfect op smaak!

Zalmmarmelade is een ambachtelijke marinade op basis van Gin en verse kruiden (citroentijm, salie, dragon, tijm, ...) en wordt gebruikt om verse zalm te marineren. Smeer de marinade op de zalmfilet, veeg na 24u weer af en de zalm is klaar! Beschikbaar in 2 formaten.



Contact data
Catho Goossens
catho@jcg-cooking.com
http://www.jcg-cooking.com

Click here to see all the products of JCG Cooking in the webshop


JCG Cooking


< Back to the list of our producers